Välkommen till
Chaplin Vi UngaFilm, film och åter film!
Ja, det är vår främsta verksamhet ända sedan starten 1997!
Vi har visat film för tusentals barn & ungdomar på en mängd olika orter i både Kronobergs- Jönköpings- och Blekinge län genom åren.Utan hjälp från Kronköpinge Vi Unga distrikt hade vi inte klarat det, så när nu de av olika anledningar tvingats kasta in handduken och beslutat sig för att bli vilande så har detta, i stor skala, tyvärr även drabbat oss i Chaplin.
Detta innebär att vi från och med hösten 2017 endast kommer att visa film i Rottne som ligger 2 mil norr om Växjö.I Vi Unga kan man hitta på nästan vad som helst. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Gör som nästan 7.000 andra barn- och ungdomar - Gå med du också!

Förbundet Vi Unga är Sveriges främsta organisation för unga ledare, arrangörer och entreprenörer!
Vill du utvecklas, känna dig betydelsefull och ha möjlighet att förverkliga dina idéer? Då har du kommit rätt. I över sextio år har Förbundet Vi Unga hjälpt hundratusentals barn och ungdomar att få en meningsfull fritid. Idag består vi av nästan 7.000 unga som själva planerar, genomför och leder spännande arrangemang - och sitter på viktiga styrelseposter. Vi vet att unga kan, vill och vågar bestämma över sina egna aktiviteter och vi är övertygade att vår verksamhet främjar både vår demokrati och din personliga utveckling.

Se dig om på vår hemsida eller besök förbundets hemsida.